طرز تهیه آش انار در طب سنتی
آش انار برای از بین بردن حرارت معده و همچنین تب های گرم بسیار مفید است. همچنین خوردن این وعده غذایی مقوی به افرادی که خونریزی قاعدگی آن ها رقیق و همراه با سوزش است نیز توصیه می شود.
مواد لازم:
1 لیوان برنج
1 لیوان آب انار
1 لیوان آب به شیرین
3 قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین
هل، نعنا تازه و دارچین به مقدار لازم
دستورالعمل تهیه
برنج را همراه با مقدار مناسبی آب نیم پز کنید و سپس آب انار شیرین و آب به را به آن اضافه کنید (جایگزین: اب انار ترش و کمی قند). کمی روغن بادام شیرین اضافه کنید و در مرحله آخر پخت نیز نعنا و هل و دارچین را به آن اضافه کنید.