طرز تهیه آش انار در طب سنتی

طرز تهیه آش انار در طب سنتی
آش انار برای از بین بردن حرارت معده و همچنین تب های گرم بسیار مفید است. همچنین خوردن این وعده غذایی مقوی به افرادی که خونریزی قاعدگی آن ها رقیق و همراه با سوزش است نیز توصیه می شود.

مواد لازم: 

1 لیوان برنج 
1 لیوان آب انار 
1 لیوان آب به شیرین 
3 قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین 
هل، نعنا تازه و دارچین به مقدار لازم 

دستورالعمل تهیه 

برنج را همراه با مقدار مناسبی آب نیم پز کنید و سپس آب انار شیرین و آب به را به آن اضافه کنید (جایگزین: اب انار ترش و کمی قند). کمی روغن بادام شیرین اضافه کنید و در مرحله آخر پخت نیز نعنا و هل و دارچین را به آن اضافه کنید. 

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)