طرز تهیه آش آلو سنتی

طرز تهیه آش آلو سنتی
آش آلو مناسب فصل تابستان است و برای کاهش تب بسیار مفید خواهد بود.

مواد مورد نیاز 

نصف لیوان برنج 
نصف لیوان ماش
یک لیوان آلوبخارا
1 لیوان شیره بادام شیرین 
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 

طرز تهیه 

ماش و برنج را همراه با مقدار مناسبی آب بپزید. آلو های تازه یا آلو خشک را جداگانه بجوشانید و سپس آن ها را از صافی رد کرده و هسته های آن را خارج کنید. در مرحله بعد شیره بادام شیرین را همراه با آب آلو هایی که گرفید به ماش و برنج اضافه کنید. ادویه های را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا آش جا بیفتد. این آش را می توانید همراه با اسفناج یا کدو و یا خرفه نیز تهیه کنید. 

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)