طرز تهیه آش آلو سنتی
6 شهریور 1402

طرز تهیه آش آلو سنتی

آش آلو مناسب فصل تابستان است و برای کاهش تب بسیار مفید خواهد بود.

مواد مورد نیاز 

نصف لیوان برنج 
نصف لیوان ماش
یک لیوان آلوبخارا
1 لیوان شیره بادام شیرین 
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 

طرز تهیه 

ماش و برنج را همراه با مقدار مناسبی آب بپزید. آلو های تازه یا آلو خشک را جداگانه بجوشانید و سپس آن ها را از صافی رد کرده و هسته های آن را خارج کنید. در مرحله بعد شیره بادام شیرین را همراه با آب آلو هایی که گرفید به ماش و برنج اضافه کنید. ادویه های را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا آش جا بیفتد. این آش را می توانید همراه با اسفناج یا کدو و یا خرفه نیز تهیه کنید. 

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    4.05
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط