طرز تهیه نخودآب در طب سنتی

مواد مورد نیاز:
200 گرم از هر نوع گوشت دلخواه (گوشت بره، جوجه مرغ، بلدرچین یا کبک)
2 لیوان نخود
1 عدد پیاز متوسط
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا ارده کنجد
ادویه های گرم مانند نمک، فلفل، دارچین و زیره به مقدار لازم و دلخواه
دستورالعمل تهیه
نخود ها را 24 تا 48 ساعت در آب بخیسانید ( هر چند ساعت یک بار آب نخود ها را تعویض کنید). در مرحله بعد نخود هایی که از قبل خیساندید را همراه با گوشت، پیاز، و کمی آب بپزید. در مرحله اخر ادویه ها را اضافه کرده و شعله را ملایم کنید و اجازه دهید نخوداب جا بیفتد. در انتها روغن زیتون یا ارده کنجد را اضافه کرده و میل کنید.