طرز تهیه نخودآب در طب سنتی

طرز تهیه نخودآب در طب سنتی
نخودآب غذایی بسیار مقوی است که برای تقویت قوای جسمانی، افزایش میل و قوای جنسی، تقویت سیستم ایمنی و درمان ضعف عمومی بدن توسط پزشکان طب سنتی به بیماران تجویز می شود.

مواد مورد نیاز: 

200 گرم از هر نوع گوشت دلخواه (گوشت بره، جوجه مرغ، بلدرچین یا کبک) 
2 لیوان نخود 
1 عدد پیاز متوسط
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا ارده کنجد 
ادویه های گرم مانند نمک، فلفل، دارچین و زیره به مقدار لازم و دلخواه 

دستورالعمل تهیه 

نخود ها را 24 تا 48 ساعت در آب بخیسانید ( هر چند ساعت یک بار آب نخود ها را تعویض کنید). در مرحله بعد نخود هایی که از قبل خیساندید را همراه با گوشت، پیاز، و کمی آب بپزید. در مرحله اخر ادویه ها را اضافه کرده و شعله را ملایم کنید و اجازه دهید نخوداب جا بیفتد. در انتها روغن زیتون یا ارده کنجد را اضافه کرده و میل کنید.  

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)