طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی
مزاج
گرم و خشک

مواد لازم برای 4 نفر

  • پودر پسته : یک قاشق مرباخوری
  • هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری
  • وانیل : یک دوم قاشق چای خوری
  • آرد سبوس دار یا معمولی : دو قاشق مرباخوری
  • شکر قهوه ای : یک پیمانه
  • پودر گردو : 150 گرم
  • روغن زیتون : یک قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ : سه عدد

طرز تهیه

  1. ابتدا زرده تخم‌مرغ‌ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید.
  2. سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
  3. پس از آن یک قاشق آرد و در آخر هم گردوهای خردشده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
  4. داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.
  5. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)