دستور پخت آبگوشت گیاهی

دستور پخت آبگوشت گیاهی
خواص
مقوی عمومی
مفید برای استخوان ها و کمر

مواد لازم
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
نخود : یک پیمانه
لوبیا سفید : یک پیمانه
بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود.
  2. نخود و لوبیا را از قبل خیس کرده و به همراه آب و مقداری زردچوبه و فلفل می پزیم.
  3. مدتی که از پخت آن ها گذشت برنج و بلغور گندم را به همراه سیب زمینی، گوجه، نمک و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه می کنیم و با هم می پزیم.
  4. پیاز را با روغن کنجد، زردچوبه و پودر زیره تفت می دهیم و به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
  5. مدتی قبل از پخت کامل پودر لیمو عمانی را اضافه می کنیم.
  6. آب حبوبات را کاملاً جدا می کنیم و همراه سیب زمینی در ظرفی جدا می ریزیم بقیه مواد را کوبیده و در ظرفی جدا می ریزیم.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)