دستور پخت سوپ تره فرنگی با قارچ
13 اسفند 1402

دستور پخت سوپ تره فرنگی با قارچ

خواص
سرد و تر
مفید برای مزاج های گرم و خشک
ملیّن
ضد چربی و کلسترول خون
مفید برای کبد
تصفیه خون
تقویت جنسی
ضد عفونی کننده دستگاه گوارش

مواد لازم

  • هویج : یک عدد متوسط
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
  • روغن کنجد : به میزان لازم
  • جعفری خرد شده : یک پیمانه
  • لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره : در صورت تمایل
  • بلغور جو یا جو پرک : یک پیمانه
  • قارچ : هشت عدد
  • تره فرنگی یا پیازچه خرد شده : دو پیمانه

دستور پخت

  1. بلغور جو یا جو پرک را از قبل خیس می کنیم.
  2. قارچ ها را به صورت دو الی سه سانتی خرد می کنیم.
  3. هویج را رنده می کنیم.
  4. بلغور جو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم.
  5. مدتی که از پخت آن گذشت، هویج و جعفری را افزوده و کمی می پزیم.
  6. تره فرنگی یا پیازچه را کمی تفت می دهیم،
  7. سپس قارچ را به آن اضافه کرده و چند دقیقه حرارت داده و به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
  8. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی آبغوره و یا آب لیموترش تازه استفاده کنیم.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط