فیلتر
مزاج دم
خلط دم چیست؟
خلط دم (خون) از پخته شدن بلغم به وجود می آید و بهترین خلط در بدن است (یعنی نزدیک به اعتدال است). وظیفه آن رساندن غذا و اکسیژن به سلولها است و بر دو نوع طبیعی و غیر طبیعی تقسیم می شود:
- خون طبیعی: خونی سرخ رنگ و شیرین و بی بو است، خونی که از جگر بر می خیزید، بسیار سرخ است و در ورید جریان دارد و خونی که از قلب بر می خیزد، درخشان تر و گرم تر و روان تر است.
- خون غیر طبیعی: خونی که مزاجش بد شده باشد (یعنی گرمتر یا سردتر شده) و یا خونی که به خلط بد تبدیل شده و با اخلاط دیگر آمیخته شده و رنگ و بو و مزه آن تغییر کرده است.
علائم غلبه خلط دم
- واریس (گرفتگی عروق پا)
- همورویید (گرفتگی عروق انتهائی)
- خستگی زودرس
- سیاهی چشم
- ظهور دانه های تیره در سراسر بدن
- رسوب سودا در اندام انتهائی
- ضعف بینائی
- کاهش حافظه
- بد بینی
- دیر تصمیمی گرفتن
- تردید و وسواس
- افزایش تری گلیسرید و کلسترول
- فشار خون بالا
- تداوم سردرد
- صدای زانو در راه رفتن
- درد کمر و دیسک
- نبود احساسات
- بروز تفکرات منفی
روش های تنظیم خلط دم
- اصلاح خون با سحر خیزی و عبادت
- ترک پر خوری
- دو بار در روز غذا خوردن
- تخلیه ی جنسی متعارف (صحیح)
- خواب قیلوله
- حجامت
- مصرف سرکه و آبلیموی تازه و آبغوره
- شنا کردن
غذاهای مفید برای تنظیم خلط دم
- میوه جات و سبزیجات از جمله خیار، کاهو، به خصوص سیب درختی همراه با پوست و دانه های آن
- حبوبات و غلات جوانه زده (مثل گندم، جوی دو سر، ماش و عدس)
- بذرهای ملین ناشتا (مانند خاکشیر، اسفرزه، تخم ریحان، بالنگو، تخم مل، قدومه شیرازی، بارهنگ)
- تخم مرغ و عسل به مقدار کم
- کدو خورشتی
- نوشیدن دو تا سه لیوان آب زرشک که سریعاً خون را به حالت طبیعی باز می گرداند
- کم خوری
- استفاده از غذاهای ساده و کم کالری مانند سبزیجات بخار پز
- ترشی طبیعی (شاتوت، زرشک، لیمو ترش، آب نارنج)
- سوپ جو
- روغن زیتون،
- سالاد قبل غذا
- شیر گوسفند
- ماست چکیده
- ترب ها، شلغم، هویج، خیار چنبر، تربچه، لوبیا، آناناس، انجیر، انگور ترش، خرما با انار، زردآلو، سیب، گلابی، گیلاس، موز ، مویز
- جگر، پاچه، گوشت گوسفند، مغز، زبان، میگو، مرغ محلی، گل گاوزبان
- بادام شیرین، بادام زمینی، کنجد
غذاهای مضر
- غذاهای گرم و تر
- غذاهای مضر و کم فایده مثل: غذاهای سرخ شده، غذای چرب، شیرین جات قنادی و مصنوعی
- ادویه جات تند
- غذاهای شور (نمک دستکاری شده)
- انواع شور (کلم شور، خیار شور و…)
- گوشت زیاد
- کره و خامه
- غذاهای نشاسته ای
- آب یخ، دوغ، نوشابه
- تخم مرغ
- نوشیدن مایعات همراه با غذا و یا بلافاصله بعد از آن
- خرما، رطب، توت خشک، کشمش
- سس، رب، سرکه
- سیر
- چای، قهوه، نسکافه
- بادمجان
-
اول حمام به همراه ماساژ، ماساژ مطلوب ماساژی است که در اون کیسه کشیدن اتفاق بیفته.
یعنی منافذ پوستی باز بشه، پوست نفس بکشه . حتما لازم نیست لایه پوستی خیلی چرک داشته باشه کیسه بکشید. اینجا ماساژ پوسته یه لایه ناپیدایی از روی پوست باز می کنید شما، هم برای پوست خشک و هم برای غیر خشک . منتهی برای هر کدام یک مقدماتی دارند، مثلاً پوست خشک موقعی که حمام می کنند روغن زیتون می مالند و یک مقدار صبر می کند بعد کیسه میکشند. -
پیاده روی جز رفتارهای بسیار بسیار ضروری سودا زده و تعدیل کننده اخلاط است.
110,000 تومان
سرکه انگبین نعنایی 200 میلی لیتر
115,000 تومان
شربت اخلاط ثلاثه 200 میلی لیتر
90,000 تومان