آمار
  • تعداد کالا: 340
  • بازدید امروز: 1617
  • بازدید دیروز: 2508
  • بازدید کل: 504662

نشانه های بلغم

لاویگل جمعه 16 اسفند 1398 - 10:27
نشانه های  بلغم

نشانهای بلغم

  • مزاج :  بلغم
  • رکن   : آب

طبع : سرد وتر

مرکز تولید خلط : مایعات

قد و هیکل : چاق

رنگ ظاهر : سفید و شفاف

موی سر : صاف و نازک و  نرم

رنگ مو : بور و روشن

موی صورت : متناسب و زیبا

شکل سر : گرد گوشتی کوچک

اندازه دست و پا : کوتاه و کپل

رنگ زبان : صورتی رنگ پریده

پوست بدن :  سرد

اشتها : کم و همه چیز خور

طعم دهان صبحگاهی : کمی ترش و گس مزه

بوی دهان : بو ندارد

تراکم و اندازه شکم: نرم چاق و افتاده

چشم و پلک : درشت و دل نشین

رنگ چشم: روشن

شکل ناخن : مربع کوچک

رگهای پشت دست : پنهان

عضلات: ضعیف و نرم

نبض : سوزنی

حرارت داخلی : گرم

حرارت خارجی : سرد

نشانه های غلبه بلغم : سفیدی، نرمی و سردی پوست بدن(مانند مردم اروپا)

دیر هضم شدن غذا، آروغ ترش زدن، میل بسیار به خواب، جاری شدن آب از دهان، ر قیق بودن آب بینی، کم حواسی، زیادی ادرار، دفع ادرار با فشار زیاد و حجم بسیار، سستی و بی حالی، بی حس بودن بدن، سفید شدن موی سر و ریزش آن قبل از موعد پیری، درد معده و درد پشت، گرفتگی ماهیچه های پشت، کمر درد، گردن درد، پادرد ،زانو درد ،نقرس ،فلجی ،لک و پیس(ویتیلیگو)، لقوه(کج شدن دهان و صورت)، رعشه(پارکینسون)، ضعف مثانه، ترش شدن دهان، به وجود آمدن لک سفید در چشم، ضعف بینایی، تنگی نفس، تپش قلب به خصوص هنگام بیدار شدن از خواب و تولید کرم های کدو یا کرمک در انتهای روده بزرگ .

این افراد را« بلغمی مزاج »می گویند. غلبه این خلط بسیار خطرناک است و انسان را دچار بیماری های صعب العلاج می کند ؛

مانند آرتریدروماتوئید، بیماری خطرناک ام.اس(M.S)، بیماری لک و پیس یا برص و برخی دیگر از بیماری‌های صعب العلاجی که امروزه از نظر علم پزشکی علت آن مشخص نیست و آن ها را «اتوایمیون» می نامند. از این رو لازم است هر چه سریعتر در به تعادل در آوردن این خلط کوشید.

غذاهای مضر برای افراد بلغمی مزاج:

تمام مواد لبنی مانند: شیر، ماست، دوغ، کره، سرشیر، خامه، پنیر و کشک برای افراد بلغمی مزاج مضر است و در صورت مصرف حتما باید با مصلح آن مصرف بشود. ترشی جات، سرکه، انواع شورها، برنج سفید، عدس، سیب زمینی، آب یخ، انواع نوشابه‌های گازدار، چای، قهوه، نسکافه، سوپ جو،آش جو، میوه جات ترش و کال ،نارنگی، کیوی، گرمک، خیار پوست کنده، قارچ، ماش، جو، گوشت گاو و گوساله، انواع گوشت سفید ،سس، رب گوجه فرنگی، پر خوری، غذاهای فریز شده و زودپز شده، کدو خورشتی، تمامی غذاهای ساندویچی، شیرینی جات قنادی، همه غذاهای سردی بخش، استفاده از چند نوع غذا با هم، نوشیدن مایعات همراه غذا یا بلافاصله بعد از آن، آش رشته، ماکارونی و همه ی تنقلات مصنوعی مانند: پفک، شکلات،آدامس، بیسکویت، یخمک، نوشمک، چیپس و.....،،،،خلط بلغم را فعال می کند و آن را افزایش می دهد... بلغم، همان سیستم ایمنی بدن است که با این نوع تغذیه ضعیف می شود و در نتیجه، بدن آدمی در مقابل انواع پارازیت ها آسیب پذیر می گردد. در واقع، سیستم ایمنی بدن علیه خود وارد عمل می شود که در اصطلاح پزشکی ان را «اتوایمیون»می نامند. غذاهای یاد شده باعث این نوع بیماری ها می شود که از نظر پزشکی مدرن برای انها درمانی وجود ندارد. بهترین درمان برای اینگونه اشخاص، استفاده نکردن از غذاهای نامبرده است. یکی از مهمترین دلایل علمی استفاده نکردن از این نوع غذاها ،پایین بودن PHان ها است که در بدن ایجاد اسیدوز می کنند. اسیدوز روی اعصاب مرکزی اثر مخربی می گذارد و این سیستم را به مرور فلج می کند.

نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد